ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ
Ι.ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ- Α.ΛΙΓΚΟΣ Ο.Ε.
ΛΟΥΤΡΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΚ 81100
ΤΗΛ+302251091029 FAX+302251091545
email:ouzopsaropoula@hotmail.com
web: www.ouzopsaropoula.gr

Η ποτοποιια Ψαροπουλα αρχισε δραστηριοτητα το 2000 με στοχο ένα καινουργιο προιον στην αγορα. Παραγουμε το ουζο Ψαροπουλα 40% vol και σε συσκευασιες από 50ml,200ml,350ml,700ml,1lit,1.5lit,2lit,5lit.Επισης ψαροπουλα 38%vol σε 2lit,5 lit.
Η εμφιαλωτικη γραμμη μας είναι δυναμικοτητος 1500 φιαλων την ωρα και μπορει να ανταποκριθει σε αρκετα μεγαλη παραγωγη. Η παραγωγικη μας δυνατοτητα είναι 11.000 λιτρα την ημερα και η εμφιαλωτικη μας δυνατοτητα είναι 12.000 φιαλες 700ml ανα οκταωρο. Επισης παραγουμε αλκολουχο ποτο 38%vol και 30%vol(κονιακ)με την ονομασια ΑΠΟΛΛΩΝ,σε συσκευασια των 50ml,200ml,350ml 700ml,2lit,5lit. Στα αμεσα σχεδια μας είναι και η κυκλοφορια στην αγορα τουλαχιστον πεντε γευσεων Λικερ καθως και η παραγωγη βοτκας .Βρισκομαστε στο σταδιο της τελικης επιλογης φιαλης ετικετων κλπ.
Λιγα λογια για εμας:
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Ειμαι ο ΔΣ της εταιριας καθως και ο κατασκευαστης κάθε ειδους ποτου που παραγει η εταιρεια μας καθως και ο ανθρωπος που κανει τις αποσταξεις. Ασχολουμαι επαγγελματικα από το 1980 με το αντικειμενο αυτό και θα ελεγα Ότι διαθετω αρκετη εμπειρια στην κατασκευη ποτων.
ΛΙΓΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Ο εταίρος του συναιτερισμου, και ασχολειται με τις πωλησεις στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Λιγα λογια για το ουζο ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ.
Είναι ένα προιον καθαρα ελληνικο και και φερει το τιτλο ΟΥΖΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ που είναι ονομασια προελευσης.
Η συσταση του είναι:
1. αιθηλικη αλκοολη γεωργικης προελευσης (η μονη αλκοολη για τροφιμα) η οποια αποσταζεται με γλυκανησο (βασικος αρωματοποιος) και αλλα αρωματικα βοτανα που μας δινουν τα χαρακτηριστικα του ουζο ψαροπουλα.
2.ΝΕΡΟ το οποιο εχει υποστει αποσκληρυνση και κατοπιν ακολουθει η διαδικασια της αντιθετης οσμωσης που καθιστα το νερο τελειως καθαρο από αλατα, χλωριο και αλλα συστατικα που εάν εμφιαλωθουν θα αλοιωσουν την εικονα της αποσταξης (αρωματα) και τελος πριν την αναμειξη, από διαδικασια απαλλαγης μικροοργανισμων (βακτιρηδειακος ελεγχος) που ισως ξεφυγαν από το προηγουμενο σταδιο. Ετσι εχουμε νερο που δεν επιδρα στα αρωματα της αποσταξης.
Λιγα λογια για την αποσταξη:
Χαλκινος αμβυκας που γεμιζει με αιθηλικη αλκοολη ,νερο, γλυκανησο και αλλα αρωματικα βοτανα που καθοριζουν την γευση το αρωμα το παχος και το γαλακτωμα του ουζου. Βρασμος, εξατμιση και υγροποιηση του διαλυματος από το ποιο προερχεται προιον 80 αλκοολικων βαθμων. Κατοπιν αραιωση με νερο και φιλτραρισμα.
Και να το ουζο. Φυλαξη σε ανοξειδωτες δεξαμενες περιπου 20 μερες να δεσει το νερο με το αποσταγμα και τα αρωματα και στο τελος εμφιαλωση.
Αυτη είναι συνοπτικα η διαδικασια του Ουζου ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ και είναι μια τακτικη που εχει τις ριζες της πολύ παλια και μεταφερεται από πατερα σε γιο και από πατερα σε κορη εν
προκειμενω. Θα θελαμε να συνεργαστουμε μαζι σας επ οφελεια και των δυο μερων.

Η εμπορικη μας πολιτικη είναι συνεργατες ανα την επικρατεια με ενιαια τιμολογηση και τελικη τιμη στην καταναλωση στο μετρο του δυνατου.Ιδεατο για την εταιρεια μας θα ηταν ενας πανελλαδικος συνεργατης ο οποιος θα αναλαμβανε τον τομεα ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του ουζου Ψαροπουλα εναντι καποιων δεσμευσεων φυσικα.
Θεση μας είναι να μην εχουμε πολλους ενδιαμεσους στην αλυσιδα παραγωγη ,πωληση,για να προστατευτει η τελικη τιμη εναντι του ανταγωνισμου.Προσφερουμε νετ τιμη στον συνεργατη μας και του δινουμε την ευχερεια να προσαρμοσει την τιμη στον τροπο δουλειας του Επισης ειμαστε ανοικτοι σε μια νεα προταση που πιθανον να υπαρχει.
Σας επισυναπτω τιμοκαταλογο των προιοντων μας, και είμαι στη διαθεση σας για να λυσω
κάθε απορια σας.
Ευχομαι μια καλη και μακροχρονη συνεργασια
Φιλικα
Γιαννακακης Ιωαννης.